Kwaliteit, Gemak en gezond!
Kwaliteit, Gemak en gezond!
 

Maaltijdservice aan Huis

Eten moet gezond, gevarieerd en natuurlijk ook lekker zijn. Bouwstoffen, vezels, vitamaminen en mineralen heeft iedereen dagelijks nodig om gezond te blijven, jong of oud. Maar smaak en afwisseling tellen ook mee als u iedere dag wilt genieten van uw maaltijd. En dat is vooral belangrijk als u (tijdelijk) niet meer kunt of wilt koken. In dat geval kunt u een beroep doen op onze Maaltijdservice aan Huis.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: een lekkere, gezonde en voedzame basismaaltijd heeft u al voor € 8,40 euro in huis, inclusief bezorgkosten en btw. U kunt voor slechts € 1,15 een voorgerecht (soep) bijbestellen en voor slechts € 1,05 een nagerecht. Voor dieetmaaltijden brengen wij geen extra kosten in rekening!

Wij hebben onze thuisbasis in Ferwert. Vanuit daar wordt nu heel Noord Friesland bediend, tot aan de gemeenten Harlingen, Boarnsterhim en Smallingerland. Buiten dit gebied bezorgen is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Het vooroordeel dat alleen ouderen gebruik kunnen maken van onze maaltijdservice is achterhaald. Iedereen die gezond en lekker wil eten, kan bij ons terecht. Dus ook mensen met een drukke, veeleisende baan. Daarnaast is een diner van Maaltijdservice aan Huis een beter en gezonder alternatief dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkt.

Wij nodigen u van harte uit om onze website te bekijken! Vanzelfsprekend staan wij altijd open voor uw ideeën of suggesties.

Met vriendelijke groet,

Het team van Maaltijdservice aan Huis