Kwaliteit, Gemak en gezond!
Kwaliteit, Gemak en gezond!
 

Maaltijdservice Leeuwarden

Eten moet gezond, gevarieerd en natuurlijk ook lekker zijn. Bouwstoffen, vezels, vitamaminen en mineralen heeft iedereen dagelijks nodig om gezond te blijven, jong of oud. Maar smaak en afwisseling tellen ook mee als u iedere dag wilt genieten van uw maaltijd. En dat is vooral belangrijk als u (tijdelijk) niet meer kunt of wilt koken. In dat geval kunt u een beroep doen op onze Maaltijdservice.

Wij hebben onze thuisbasis in Ferwert. Vanuit daar wordt nu heel Noord Friesland bediend, dus ook gemeente Leeuwarden Buiten dit gebied bezorgen is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of:
 

Klik om eenmalig aan onze proefactie mee te doen

Iedereen die gezond en lekker wil eten, kan bij ons terecht. Dus ook mensen met een drukke, veeleisende baan. Daarnaast is een diner van onze maaltijdservice een beter en gezonder alternatief dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkt.

Naast het bereiden van ambachtelijke maaltijden voor onze maaltijdservice verzorgen wij ook de catering van uw feest of (bedrijfs)bijeenkomst. We cateren voor groepen vanaf 20 personen, voor barbeques, lunches, luxe hapjes en/of buffetten.

Wij nodigen u van harte uit om onze website te bekijken! Vanzelfsprekend staan wij altijd open voor uw ideeën of suggesties.

Met vriendelijke groet,

Het team van Maaltijdservice aan Huis