Kwaliteit, Gemak en gezond!
Kwaliteit, Gemak en gezond!
 

Maaltijdservice Franeker

Eten moet gezond, gevarieerd en natuurlijk ook lekker zijn. Bouwstoffen, vezels, vitamaminen en mineralen heeft iedereen dagelijks nodig om gezond te blijven, jong of oud. Maar smaak en afwisseling tellen ook mee als u iedere dag wilt genieten van uw maaltijd. En dat is vooral belangrijk als u (tijdelijk) niet meer kunt of wilt koken. In dat geval kunt u een beroep doen op onze Maaltijdservice.

Wij bedienen vanuit Ferwert heel Noord Friesland bediend, dus ook in Franeker is bezorgen mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of onze proefactie proberen.

Iedereen die gezond en lekker wil eten, kan bij ons terecht. Dus ook mensen met een drukke, veeleisende baan. Een diner van onze maaltijdservice als gezonder alternatief voor de kant en klare maaltijden uit de supermarkt.

Naast het bereiden van ambachtelijke maaltijden voor onze maaltijdservice verzorgen wij ook de catering van uw feest of (bedrijfs)bijeenkomst. We cateren voor groepen vanaf 20 personen, voor barbeques, lunches, luxe hapjes en/of buffetten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Maaltijdservice aan Huis