Kwaliteit, Gemak en gezond!
Kwaliteit, Gemak en gezond!
 

Nieuws

Coronamaatregelen Maaltijdservice aan Huis

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus veelvuldig in het nieuws is. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u vragen oproept omtrent de bereiding en bezorging van uw maaltijden. Omdat wij veel waarde hechten aan ieders gezondheid en wij graag met u als klant meedenken, hebben we uit voorzorg enkele maatregelen getroffen.

Allereerst willen wij u laten weten dat wij de maaltijden nog gewoon bij u bezorgen, zoals u dat van ons gewend bent. We bezorgen uw maaltijden graag contactloos. De bezorger plaatst uw bestelling bij de voordeur, belt aan en neemt afstand zodat u uw maaltijd(en) veilig kunt pakken. Mocht u niet mobiel zijn, waardoor u de maaltijden niet bij de voordeur aan kunt nemen, dan blijven wij, op gepaste afstand, de maaltijden natuurlijk voor u in de koelkast zetten. Om besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen desinfecteren onze bezorgers hun handen voor en na elke bezorging met handdesinfectiemiddel.

De maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid in onze keuken. Uiteraard houden wij ons aan de landelijke voorschriften omtrent het Coronavirus, wij volgen de hygiënerichtlijnen van het RIVM strikt. Daarnaast worden er extra voorzorgsmaatregelen getroffen in de keuken middels interne protocollen. Zo maken de leveranciers gebruik van een ontsmettingsstation en komen zij enkel daar waar nodig is om hun producten af te leveren. Medewerkers van de Maaltijdservice komen niet op de andere afdelingen in het Woonzorgcentrum of andersom.

Wat kunt u zelf doen?
– Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne.
– Schud geen handen.
– Hoest / nies in uw elleboog.
– Was uw handen grondig met water en zeep en gebruik eventueel desinfectiemiddel. Was uw handen zowel voor het nuttigen van de maaltijd, als na het eten ervan.
– Maak indien nodig gebruik van papieren zakdoekjes, die u direct weggooit na gebruik.


Arrangementen Grand Café Ut en Thús

Naast onze bestaande koffie- en lunchkaart kunt u in ons Grand Café Ut en Thús ook heerlijk lunchen en dineren. Wij hebben een aantal overheerlijke arrangementen samengesteld, die u hier kunt lezen. Uiteraard bieden wij ook maatwerk aan, neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.