Kwaliteit, Gemak en gezond!
Kwaliteit, Gemak en gezond!
 

Nieuws

Coronamaatregelen Maaltijdservice aan Huis

Gelukkig is corona op zijn retour, althans zo lijkt het. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en nemen wij maatregelen, mocht dat nodig zijn.

Onze maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid in onze keuken. Uiteraard houden wij ons aan de landelijke voorschriften omtrent het Coronavirus, wij volgen de hygiënerichtlijnen van het RIVM strikt. Daarnaast worden er, als dat  nodig is, extra voorzorgsmaatregelen getroffen in de keuken middels interne protocollen. Zo maken de leveranciers gebruik van een ontsmettingsstation en komen zij enkel daar waar nodig is om hun producten af te leveren.

Wat kunt u zelf doen?
– Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne.
– Schud geen handen.
– Hoest / nies in uw elleboog.
– Was uw handen grondig met water en zeep en gebruik eventueel desinfectiemiddel. Was uw handen zowel voor het nuttigen van de maaltijd, als na het eten ervan.
– Maak indien nodig gebruik van papieren zakdoekjes, die u direct weggooit na gebruik.


Arrangementen Grand Café Ut en Thús

Naast onze bestaande koffie- en lunchkaart kunt u in ons Grand Café Ut en Thús ook heerlijk lunchen en dineren. Wij hebben een aantal overheerlijke arrangementen samengesteld, die u hier kunt lezen. Uiteraard bieden wij ook maatwerk aan, neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.